Capçalera

[Butlletí de la CONFAVC/

Abril 2018]

Manifestació 15A

El moviment veïnal participa a la manifestació del 15A 'Us volem a casa' 

La CONFAVC va participar el passat 15 d’abril a la manifestació de Barcelona convocada per «Espai Democràcia i Convivència», sota el lema ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’. La manifestació es va fer coincidint amb els 6 mesos d’empresonament del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i l'expresident de l’ANC, Jordi Sànchez. La marxa va sortir a les 12.30 h de la plaça Espanya de Barcelona i va avançar per l’avinguda Paral·lel fins als jardins de les Tres Xemeneies, on hi va haver l’acte final. 

Llegir més.

---
Sanitat Catalunya al TC

Desde la CONFAVC es denuncia que el Govern central portarà al TC la sanitat universal a Catalunya 

La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya va rebre un escrit del Conseller de Salut en funcions on s’informava que el Consell de Ministres ha decidit portar al Tribunal Constitucional la Llei 9/2017, del 27 de juny, d’universalització de l’assistència sanitària amb càrrec a fons públics per mitjà del Servei Català de la Salut. 

Llegir més.

---

El projecte A-porta, escollit per l'institut escola Oriol Martorell per a contribuir a l'estalvi energètic 

L'institut Escola Artístic Oriol Martorell ha escollit el projecte A-porta de CONFAVC per a destinar la quantia del premi que ha guanyat per la seva participació en el projecte «Marató de l’Estalvi Energètic», organitzat per l'Ajuntament de Barcelona.

De tots els projectes socials de Barcelona, l’escola ha decidit donar la quantia del premi a A-porta per a contribuir a l'estalvi energètic. La donació de la quantia es farà el proper 25 d’abril per tal que A-porta continuï desenvolupant la seva tasca d’acabar amb situacions de risc social i pobresa energètica entrant porta a porta a les llars més vulnerables.

A partir de l'octubre les associacions hauran de disposar del certificat digital

A partir de l’octubre d'enguany totes les associacions i entitats que hagin de realitzar algun tràmit amb l’Ajuntament, amb la Generalitat o amb l’Estat hauran de disposar d’un certificat digitalPer tant, és important que les associacions i entitats trametin el certificat digital en els propers mesos, ja que serà imprescindible per a sol·licitar subvencions o pagar. El certificat correcte és el de representant de persona jurídica, on el president actúa com a representant legal de l’entitat.

Per saber com sol·licitar el certificat digital teniu aquests enllaç  amb tota la informació sobre el tràmit. 

---
---