Capçalera

[Butlletí de la CONFAVC/

Juliol 2018]

19 de juliol, 17h-18'30h 

La Taula del Tercer Sector celebra 15 anys de defensa dels drets socials Organitza: Taula del Tercer Sector. Barcelona. Auditori del Disseny Hub Barcelona.

Del 16 al 22 de setembre

Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre. Organitza: Generalitat de Catalunya. Inscripcions.

Pla de futur

La CONFAVC inicia una reflexió sobre els reptes de futur del moviment veïnal amb l’horitzó de l’any 2022 

La CONFAVC inicia una reflexió sobre els reptes de futur del moviment veïnal de Catalunya amb l’horitzó de l’any 2022. Dins d’aquesta reflexió demana l’opinió i les valoracions dels seus socis, les AV i les Federacions, per tal que els resultats d’aquest raonament siguin del tot compartits. Llegir més.

Trobada a l'agost amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani

El proper 1 d’agost, part de la junta directiva de la CONFAVC tindrà una trobada amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani. Entre els objectius de la reunió hi ha presentar-li la Memòria de l’activitat, i tractar els temes que tenen a veure amb la millora de les condicions de vida de les persones als nostres barris. 

Llegir més.

Conclusions Campclar

A-Porta a Campclar conclou un alt desconeixement del sector energètic  i sobredimensionament de les factures de consums bàsics 

Més de 900 llars visitades en un any, de les quals a 720 s’ha aconseguit que obrissin la porta als picaportes. D’aquestes, al 72% s’hi han trobat incidències relacionades amb les factures d’electricitat (339 llars); a un 50% (235 casos), incidències relacionades amb la factura de l’aigua i al 19% (89 llars), problemes derivats del subministrament de gas. 

Llegir més.

Resultats Can Peguera Barcelona

El 42% del veïnat de Can Peguera està a l'atur i dels que treballen el 65 % creu que el seu salari no és suficient

Segons dades de la de la Comissió de Seguiment d’A-porta desplegat al barri barceloní de Can Peguera (Nou Barris), un 42% del veïnat visitat està en atur i dels que tenen feina el 65% creu que el seu salari no és suficient.

 Llegir més.

Beques Joves DISS Aula Actual

#bequesDISS un projecte compromès amb l’educació

Cinc joves que aquest any han acabat 2on de Batxillerat a instituts públics de Barcelona i l’Àrea Metropolitana han estat premiats amb la beca d’estudis de la Fundació Agbar del programa "Joves Talents DISS".

Llegir més.

---
---

Actualització política de privacitat

Avís legal: aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació privilegiada i/o confidencial. Si no sou el destinatari indicat, queda notificat que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, preguem ens ho comuniqueu immediatament per aquesta mateixa via i procediu a la seva destrucció.

Protecció de dades: les seves dades personals són tractades sota la responsabilitat de CONFAVC. La finalitat és gestionar les comunicacions sobre les activitats i projectes de l’entitat. El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l’interessat. Els destinataris són els departaments de l’entitat, no es preveu cap cessió a tercers, llevat d’obligació legal. En tot moment pot exercir els drets d’informació, d’accés, rectificació, supressió (oblit), oposició, limitació i portabilitat i la resta de drets legalment reconeguts mitjançant escrit adreçat a CONFAVC, carrer Doctor Aiguader número 18 baixos de Barcelona (08003) o per correu electrònic a veins@confavc.cat. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la protecció de dades a la nostra web http://confavc.cat/privacitat/.

Comunicacions: si no desitgeu rebre cap més comunicació, podeu enviar un correu electrònic a veins@confavc.cat amb el text “ESBORRAR” en l’assumpte i us donarem de baixa del servei