Capçalera

 

Butlletí d'Economia Social- Setembre/2018

 

25 de setembre  

Aportació de les dones a l'economia social i a l'economia de cures, de 10 a 12.30h. Organitza: Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat i Consell de Dones del Baix Llobregat. Inscripcions.

27 de setembre 

Setmana Europea de la Mobilitat: Noves formes de moures a la ciutat Carsharing Sostenible i Cooperatiu. Organitza: Som Mobilitat   

Fins el 28 de setembre

Premis al foment de l’ocupació Josep M. Piñol 21a ed. – 2018. Organitza: Fundació Acció Solidària Contra l’Atur. El termini de presentació finalitzarà el divendres 28 de setembre de 2018. Bases del concurs i inscripcions

29 de setembre 

1a Fira d'Economia Social i Solidària de Cardedeu de les 10 a les 20 h, a la plaça de Sant Corneli.  Organitza: Ajuntament de Cardedeu. Més informació i inscripcions. 

29 de setembre

Fira d'agroecologia i economia social i solidària a Castellar del Vallès. Organitza: PIC Vallès, el Teler Cooperatiu i l’Ateneu Cooperatiu Vallès Occ. amb la col·laboració de Cal Gorina i l’Ajuntament de Castellar del Vallès (c/ Sala Boadella, Castellar del Vallès)

---
Omplim els Buits cooperativa habitatge

La cooperativa d’habitatges de lloguer assequible “Omplim els Buits” participarà a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya 

La cooperativa de recent creació “Omplim els Buits” de la CONFAVC participarà en la VII edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya #FESC2018, que se celebra els propers 26, 27 i 28 d’octubre al recinte Fabra i Coats de Barcelona.
“Omplim els Buits” està impulsada per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Gestió Veïnal sccl i persones a títol individual. És un cooperativa d’habitatges de lloguer assequible que pertany a l’economia social i solidària.

Llegir més.

Fòrum Social Mundial Economies Transformadores

Barcelona acollirà el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores 

Barcelona reunirà més de 10.000 persones dels 5 continents l’any 2020 en la celebració del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores, segons previsions de l’ajuntament de Barcelona. L’esdeveniment comptarà amb la presència d’iniciatives del conjunt del territori català i s’espera que aplegui totes les iniciatives a nivell mundial que estan construint una alternativa real al sistema econòmic i financer actual.

Llegir més.

Fundació agrupació

Fundació Agrupació: Taller de jocs i dinàmiques per entrenar la memòria

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, la Fundació Agrupació organitza un taller de memòria on es faran jocs i dinàmiques per entrenar la memòria. Amb aquesta sessió es faran exercicis de relaxació, reminiscència, estimulació cognitiva, on es treballarà l’atenció, el càlcul, el llenguatge i la memòria.  

El taller de memòria és gratuït i tindrà lloc el dia 21 de setembre a la sala cotxeres del Palau Robert (Pg. De Gràcia, 107 · Barcelona), de 10h a 12h aproximadament. www.atlantis-seguros.es

Llegir més.

---