Comunicat FAVTerrassa.–  El dia 2 d’octubre es va obrir la fase de presentació de candidatures a la Sindicatura de Greuges de Terrassa, que forma part del procés participatiu per escollir un nou Síndic/a de Greuges de la ciutat. Aquesta fase es tancarà el proper dimarts 14 de novembre.

En aquest període, Espai Drets va proposar a Isabel Marquès que es presentés com a candidata i aquesta va acceptar la proposta. A continuació, Espai Drets va proposar a la FAVT que la presentés com a Candidata i d’acord en aquesta petició, la FAVT ha debatut la proposta en una Junta Extraordinària oberta a totes les Associacions de Veïns Federades i dues Juntes Ordinàries.

Tenint present que ni en les dues reunions de Junta anteriors, ni per via telemàtica, hi ha hagut cap opinió negativa referent a presentar a Isabel Marqués, es va decidir, en la reunió de Junta celebrada el dia 24 d’octubre en que la pròpia Isabel va estar present per exposar el seu programa de treball, de manera àmpliament majoritària presentar-la com a candidata.

Des d’aquest dia, hem estat preparant la documentació requerida per la presentació com a candidata, i a dia d’avui hem formalitzat la petició en el registre general de l’Ajuntament de Terrassa. (Comunicat FAVTerrassa).