Convocatòria Assemblea de treballadors/es en atur de Barcelona.- El proper 15 de juny a les 19 hores, al Casal de Barri Pou de la Figuera tindrà lloc la presentació dels resultats de l’enquesta sobre atur i precarietat a la ciutat de Barcelona, projecte que va comptar amb el suport de Barcelona a Comú.

Obrirà i presentarà l’Acte Diosdado Toledano, portaveu de la Comissió Promotora de la ILP de la Renda Garantida de Ciutadania, de la qual és membre la CONFAVC.

L’exposició dels resultats de l’enquesta serà realitzada pel professor de la Universitat Pompeu Fabra Sr. Pere Jódar.

A continuació, Joan Mestres presentarà la memòria actualitzada, 2009 2018 amb les principals aportacions i accions de la Coordinadora d’assemblees de treballadors/es en atur a Catalunya. Memòria que es distribuirà entre les persones assistents. També s’explicarà els principals aspectes de l’actualització de la Plataforma reivindicativa.

Hi intervindran per realitzar breus salutacions i aportacions:
Josep Bel (Barcelona en comú PRC), Domicià Sandoval (Marea Pensionista), Harmonia Diaz (PAC), Toni Barbara (Marea Blanca), Maite Melich (Marea de marees), José Miguel Esteban (Assemblea Diversitat Funcional), Sebas Huguet (CICLE ), Josefina Salazar (SAD), Alberto Álvarez (NO + Precarietat), Assumpta barbens (Marzas de la Dignitat), Manel Navarro i Jordi Trujillo (Assemblees de treballadors/es en atur de Cerdanyola-Ripollet i Terrassa), Neus Escofet (APE ), Comissió Promotora Renda garantida Ciutadania.

Convoca: Assemblea de treballadors/es en atur de Barcelona, ​​amb el suport i participació de representants de la Coordinadora de Catalunya.