Comunicat FAVB.- .El proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores, no serà una jornada reivindicativa com les altres. Enguany, amb el suport del conjunt dels sindicats, estem cridades a fer vaga. I, a l’empara de la convocatòria d’una aturada de dues hores, els homes són també convidats a mostrar la seva solidaritat amb les nostres demandes de justícia i d’igualtat.

Des de la FAVB encoratgem les associacions i entitats dels nostres barris a popularitzar la iniciativa i donar suport a la vaga de les dones. Ens sobren els motius. El que falta, però, és fer visible la nostra força i la nostra sororitat. I fer visible el pes determinant del treball, remunerat o no, de les dones en el funcionament de la nostra ciutat. Aquest 8 de març hem d’aconseguir-ho.

Ens diuen que ja hem sortit de la crisi. Però el panorama és el d’una terrible desigualtat social. Els llocs de treball que es creen són precaris, temporals i mal pagats. Les dones suportem el gruix de l’eventualitat laboral i patim una bretxa salarial de prop del 25 %. (Seguir llegint)