Comunicat CONFAVC/ A-porta- Avui dijous 21 d’abril (17h), al Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa, tindrà lloc la presentació de l’equip dels 8 Picaportes del projecte social A-porta que s’està duent a terme al barri de Ca n’Anglada. Les i els Picaportes són veïns i veïnes del barri que fan el porta a porta per a informar i millorar la vida del veïnat.

Des de principis de març s’està fent el desplegament del projecte a 500 llars del barri de Ca n’Anglada, amb les missions de reduir-hi la pobresa energètica; detectar, acompanyar i assessorar a persones grans en situació de soledat no volguda i apropar al veïnat els recursos del territori.

La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i el president de la CONFAVC, Jordi Giró, que donaran algunes de les dades aconseguides durant les primeres setmanes del toc de porta al veïnat. Una de les veïnes Picaportes, Fatima Homman, explicarà també com està essent la seva experiència en el porta a porta al barri.

A l’acte hi assistiran també la regidora del  Districte 2, Núria Marín; el regidor d’Estructura Territorial, Noel Duque; així com representants de l’AV de Ca n’Anglada; de la FAV Terrassa; de l’AV per la Millora de Ca n’Anglada i de la Plataforma Ciutadana Cuidem Ca n’Anglada.

Terrassa és l’onzena ciutat que acull l’A-porta, un projecte dirigit per la CONFAVC i la societat cooperativa iesMed, SCEL .