L’entitat veïnal demana que posposar la constitució del Consell de Distristes fins a aprovar les noves ordenances de participació

Comunicat FAVTerrassa.- La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa, amb CIF G-58783879, van celebrar una reunió de Junta extraordinàriael 29 d’octubre del 2015 per parlar del nou Reglament de Participació Ciutadana –encara no aprovat-, dels Consells de Districte en general i de la sessió constitutiva de tots els Consells de Districte prevista pel pròxim dilluns 02 de novembre en el Vapor Universitari en la que, també hi ha prevista l’exposició de detalls tant del Pressupost Municipal com de les Ordenances Fiscals del 2016.

EXPOSEM:

El Pla Estratègic de Participació Ciutadana es va aprovar al gener del 2011 i seguin les seves directrius començaren els treballs d’elaboració i aprovació d’un nou Reglament de Participació Ciutadana, el qual s’havia d’adaptar millor a les demandes de la ciutadania i al teixit associatiu, tot culminant en un procés participatiu.

Els treballs de redacció van romandre aturats durant els anys 2011 i 2012. En 2013, la regidoria de Participació va redactar un esborrany del nou Reglament que es presentà en unes primeres sessions participatives de tots els Consells de Districte. A petició de la FAVT, es va fer una segona ronda participativa en tres dels sis Consells de Districte de la ciutat. En paral·lel, la mateixa FAVT vam organitzar tres sessions obertes a tota la ciutadania per recollir propostes amb l’objectiu d’incorporar-les al nou Reglament. (Seguir llegint)