Comunicat Assemblea de Barris per un turisme sostenible.- Divendres 18 (16:30h) i dissabte 19 de maig (20:00h) tindrà lloc el 2n Fòrum veïnal sobre turisme: Aturem l’explotació de les nostres ciutats, organitzat per l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible.

Celebrat dos anys després del primer fòrum veïnal, la jornada de dissabte se centrarà a parlar de la xarxa SET amb presència de representants de ciutats que la integren, mentre que diumenge s’analitzarà el cas concret de Barcelona.

Els detalls del fòrum els podeu consultar en el Programa Fòrum veïnal sobre turisme. Per a inscrivir-vos-hi, aneu inscripcions al Fòrum.

La primera jornada serà més orientada a la xarxa SET, amb la presència assegurada de 8 nodes i la resta per confirmar, amb una trobada de treball oberta a la participació de totes i tots i el debat entre moviments anti-turistització organitzat per La Hidra i Alba Sud.
La segona jornada estarà més centrada a Barcelona, amb la Ruta del Turisme Extractiu a Barcelona, un dinar popular a un espai de rellevància combativa i veïnal com el Forat de la Vergonya i una tarda de tallers i xerrades.
Conclourem el dissabte vespre amb música, cervesetes i altres cures.
Esdeveniment gratuït, auto-organitzat i auto-finançat, volem agraïr la col·laboració d’Alba Sud i La Hidra Cooperativa, el Casal de Barri Pou de la Figuera i el Casal de Joves Palau Alòs, així com de totes les persones i entitats que participen i col·laboren.