Capçalera

[Butlletí de la CONFAVC/

Setembre 2018]

29 de setembre, 10 h

Consell Federal CONFAVC. Al carrer Doctor Aiguader, 18, BCN. Organitza: CONFAVC.

27 de setembre, 17 h

Acte atorgament beques "Joves Talents DISS". Al Reial Cercle Artístic de Barcelona. Acte tancat. Organitza: Aula Actual-CONFAVC.

8 i 9 de novembre

II Congrés Català de Pobresa Energètica. Organitza: Diverses entitats. 

20, 21 i 22 de novembre, 18'30h

XVI Congrés del Tercer Sector Social.“Desigualtats socials, solucions locals”. Organitza: Tercer Sector Social.

29 setembre Consell Federal CONFAVC

Consell Federal de la CONFAVC centrat en la reflexió sobre els reptes de futur del moviment veïnal amb l’horitzó del 2022

Analitzar els resultats de l’enquesta d’aquest estiu feta a les federacions i AV per definir un marc de treball veïnal i reflexionar sobre els reptes de futur del moviment veïnal. Aquests seran els temes centrals del Consell Federal que tindrà lloc el proper 29 de setembre a la CONFAVC. 

Llegir més.

---
Reunió Aigua és Vida CONFAVC

L’informe de la FADSP situa Catalunya en el tercer lloc per la cua en pitjor atenció sanitària 

Un informe de la Federació d’Associacions per a la Defensa de la Sanitat Pública situa Catalunya en el tercer lloc per la cua en pitjor atenció sanitària.

A l’informe, fet amb dades dels últims tres anys, Catalunya hi figura només per davant de les Canàries i el País Valencià, que ocupen els mateixos últims llocs des de fa nou anys. Les dades confirmen les conclusions del Mapa de la Sanitat de la CONFAVC, que mostra com han incidit les retallades pressupostàries dels últims anys en el servei de l’atenció primària.

Llegir més.

---
Aigua és vida

Aigua és Vida i la CONFAVC es reuneixen amb el conseller Damià Calvet per afrontar els grans reptes de la gestió de l’aigua 

Aigua és Vida i la CONFAVC s'han reunit amb el conseller de Territori i Sostenibilitat Damià Calvet. Aigua és Vida va presentar al conseller un document on li van fer saber el suport a la creació de l’empresa pública de gestió en alta d’aigua Aigües Ter-Llobregat (ATL).

Llegir més.

---
Beques DISS

S’atorguen les beques Joves Talents DISS de la Fundació Agbar i la CONFAVC

El proper 27 de setembre tindrà lloc l’atorgament de les beques d’estudis universitàries de la Fundació Agbar del programa «Joves Talents DISS» a cinc nous joves estudiants catalans premiats per aquest curs 2018-2019. L’acte és tancat al públic i es farà al Reial Cercle Artístic de Barcelona (17h).  

Llegir més.

---