Capçalera

 

Butlletí d'Economia Social- Maig/2018

 

19 de maig

Jornades "Teixint Economia social i solidària", a Olot. Es realitzaran al Núria Social a partir de les 11:00 h.

29 i 31 de maig

Cicle de debats “El futur de l’ocupació i l’economia social”Xerrades per analitzar el futur del treball en el nou context econòmic i davant alternatives com l’economia social i l’economia verda. Organitzades per la revista Alternativas Económicas amb la col·laboració de l’IGOP de la Universitat Autònoma de Barcelona i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Inscripcions

2 de juny

3a. Mostra d’Economia Social i Solidària de Manresa.  A l'entorn de la Fàbrica dels Panyos. Manresa. Organitzat pel Consell Municipal de Solidaritat de Manresa.

 

Trobada grups agroconsum de Barcelona

Trobada amb tots els grups de consum agroecològic de la ciutat de Barcelona 

En el marc de l’eix de Consum Cooperatiu de l'Ateneu cooperatiu de Barcelona -Coòpolis- el proper 18 de maig tindrà lloc una trobada amb tots els grups de consum agroecològic de la ciutat de Barcelona. La trobada es farà per generar un espai de trobada per compartir l'estat actual del moviment de consum agroecològic de la ciutat i per poder debatre conjuntament els reptes de futur.

Llegir més.

El Premi Micaela Chalmeta permetrà impulsar 4 cooperatives

Ja hi ha 36 municipis que es comprometen a fer polítiques públiques d’impuls i foment de l’ESS

L’abril passat, el Museu del Ter de Manlleu va acollir la darrera assemblea ordinària de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), on es va aprovar l’adhesió de cinc nous membres i es va presentar el pla de treball per a aquest 2018.

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), l’Ajuntament de Collbató (Baix Llobregat), l’Ajuntament de Prats de Lluçanès (Lluçanès, Osona), l’Ajuntament de Sobremunt (Lluçanès, Osona) i l’Ajuntament de Callús (Bages) són els cinc nous associats a la Xarxa. D’altra banda, l’Ajuntament de Manresa també s’associa a l’XMESS com a entitat col·laboradora.

Llegir més.

Jornada de Salut i Nutrició organitzada per la Fundació Agrupació  

La Fundació Agrupació organitza una Jornada de Salut, que tindrà lloc el proper 22 de maig, al Pati de Lletres de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585), des de les 09:00h fins les 14:00h. La Fundació Agrupació forma part del Grup ACM España, al qual pertany ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat.

Al llarg de la Jornada, dues infermeres faran revisió de pes, alçada, perímetre abdominal i pressió arterial. Posteriorment una nutricionista-dietista, donarà consells de nutrició.

Animem a tots els veïns i veïnes a participar a aquesta Jornada, que és gratuïta i oberta a tothom. No cal trucar per reservar.

Aprofitem per informar els veïns i veïnes que fins al proper 30 de juny, ATLANTIS ofereix condicions especials a l’assegurança dental, amb un preu de 9,50€ per assegurat i any. Per a més informació: 93 496 47 70 - www.atlantis-seguros.es.

---