Capçalera

[Butlletí de la CONFAVC/

Juny 2018]

12 de juny, 18h 

Xerrada sobre "Habitatge per a gent gran", a càrrec de Joan Batlle Bastardas. A Casa de la premsa (c. Rius i Taulet, 5) Organitza: Coordinadora Nacional de Jubilats i Pensionistes de Catalunya. Coordinadora de Jubilats i Pensionistes AV de Barcelona. Casa de la Premsa.

15 de juny, 19'00h

Xerrada/col·loqui "Parlem del finançament de les pensions públiques" a càrrec de Ramon Franquesa, professor d'economia mundial a la UBi activista social compromès amb la Marea Pensionista, a la sala d'actes del Centre Cultural el Casino de Manresa. Modera: Marina Hosta Vila (Vicepresidenta de la FAM). Organitza: Federació d’Associacions de veïns de Manresa. 

16 de juny, 18h

Concentració/tall de trànsit en defensa del sistema públic de pensions, plaça Bonavista, Manresa. Organitza: Plataforma en defensa de les pensions públiques i els drets de la gent gran.  

18 de juny, 9'30h-14'45h

Jornades Consultes ciutadanes al món local. Democràcia sense intermediació, al Laboratori d'Innovació Democràtica. Organitza: Ajuntament de Barcelona. Inscripcions.

---

Com adaptar el nou Reglament de Protecció de Dades a les federacions i AAVV 

El passat 25 de maig va entrar en vigor el nou Reglament general de protecció de dades, que va ser publicat el maig de 2016. El RGPD introdueix nous drets per a les persones afectades, com el dret a l’oblitdret de cancel·lació, el dret a la portabilitat o el dret a la limitació del tractament. Les federacions i AAVV hauran de fer una adaptació al RGPD. 

Llegir més.

 

Consell Federal CONFAVC

Consell Federal juny de 2018 

Dissabte 2 de juny s’ha celebrat el consell federal a la seu de CONFAVC, amb l’assistència de les federacions de Badalona, Viladecans, Sabadell, Terrassa, Manresa, el Baix Llobregat, Figueres, Santa Coloma de Gramenet, Cerdanyola i de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes; a més dels membres de la Junta de la CONFAVC liderada per Jordi Giró, el president de l’entitat.l’acte final. Llegir més.

Memòria 2017 CONFAVC

La CONFAVC publica la seva Memòria 2017 

La CONFAVC ha publicat la seva Memòria 2017. Amb un nou format imprès i en mida foli, que substituex l’anterior format que era la meitat d’una pàgina, ha canviat també el disseny dels apartats i les imatges, amb un acabat més modern i visualment més atractiu, mantenint sempre els colors corporatius i l'essència de l'entitat.

Llegir més.

---
S'arriba a les 1.000 visites A-porta

Els picaportes arriben als 1.000 habitatges visitats a la zona Nord de Barcelona 

Durant el mes de maig, l‘equip de Picaportes del barri barceloní de la zona Nord ha assolit la xifra de 1.000 entrevistes realitzades als seus veïns.  

Els 1.000 habitatges visitats han rebut l’ajuda dels picaportes per a prendre consciència de la problemàtica de la pobresa energètica a casa seva, han analitzat la seva situació i els han donat consells útils per a fer-los front. El projecte va començar la seva tasca de lluita contra la pobresa energètica al barri al novembre de 2016

---
---