El projecte de la CONFAVC A-porta, formarà part de l’extens ventall de projectes que la cooperativa iesMed presentarà com experiències d’intercooperaració franco-catalana dins de la Festa de l’economia social i solidària (ESS) i del cooperativisme que se celebrarà el 10 d’octubre a l’Institut Francès de Barcelona: el Fòrum RepliCat.

Durant aquesta trobada, que es desplegarà entre tallers i conferències a partir de les 15’30h, també es compartiran altres de les iniciatives d’economia solidària que han trobat inspiració al nord dels Pirineus, com Factoría F5. Frédéric Bardeau (Simplon.co), Anita Protopappas (Coopetic), Denis Dementhon (France Active) i altres persones de projectes rellevants seran a Barcelona per intercanviar amb els actors catalans de l’economia social i solidària i cooperativa, experiències i punts de vista sobre la intercoperacció franco-catalana.

Aquest encontre forma part de RepliCat, programa finançat per la Direcció General de l’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya mitjançant el programa Aracoop. (Inscripcions aquí).