El passat dia 17 de desembre va tenir lloc l‘acte de lliurament del Premi de Recerca en l’àmbit de la Infància2020 i de les beques per a màsters i postgraus que atorga la Fundació Agrupació,  entitat sense afany de lucre de Grupo ACM España, del que forma part ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat.

L’acte va ser presidit per Juan José Loscos i Imma Playà, respectivament President i Directora de la Fundació Agrupació.

En el decurs de l’acte, presentat pel  periodista  Xavier Puig, es van entregar 8 beques per a cursar els següents estudis: Màster de Biotecnologia Molecular, màster en Enginyeria Quàntica, Enginyeria Industrial, Innovació i Investigació en Informàtica, màster universitari de Professorat, especialitat en anglès, Arquitectura, Física de Sistemes Complexos, i màster en Formació del Professorat, especialitat en Biologia i Geologia.

El premi d’investigació de base científica en l’àmbit de la Infància va ser lliurat a Oncoheroes Biosciences S.L, a la investigadora principal la Dra. Eva Méndez, pel projecte: “Proyecto 2HIT en Meduloblastoma: Identificación de nuevas moléculas selectivas y altamente eficaces para combatir el meduloblastoma pediátrico“.

Si no vàreu poder seguir l’acte, el podeu veure a: Canal de Youtube de Grupo ACM España.