Comunicat FAVTerrassa.- La FAVTerrassa convoca un acte el dia: 24 de Setembre de 2016, a les  11h a la  Plaça de la Unitat (a l’altura de l’Avinguda del Vallès, nº 534, entre Passeig 22 de Juliol i C/Puigmal per denunciar l’estat de la riera Les Arenes. 

El veïnatge dels deu barris annexes a la Riera de Les Arenes, començant per Sant Llorenç i acabant per Les Fonts, totes i cadascun d’ells, coneixen el deteriorat estat en què es troba la riera i la manca de manteniment que pateix.

Al llarg del present any, l’ajuntament de Terrassa ha procedit a la tala d’alguns arbres, però aquests estan començant a brotar de nou i ens trobem per tant en la mateixa situació. Es fa imperiosa la necessitat d’una neteja a fons de la zona, amb màquines i reforçar diferents murs que estan molt deteriorats. Per tot això, us convoquem a aquest acte per a què, entre tots, podem donar solució al tema.

A més,  la Comissió Riera de les Arenes, juntament amb la FAVT us informem i convoquem a una roda de premsa, el motiu de la qual és fer públic els actes organitzats per la citada comissió, en commemoració del 54 aniversari de la Riuada del 1962 a la nostra ciutat Terrassa.

La roda de premsa es farà a les 11:00 hores al local de l’Avv. Les Arenes – La Grípia – Can Montllor C/ Juan XXIII, 44-46  de Terrassa.