Comunicat AV Sagrada Família.-Us comuniquem que la roda de premsa prevista per a aquest divendres s’ajorna a dimarts 29 de gener degut a la coincidència amb els plenaris de l’Ajuntament.

La convocatòria queda d’aquesta manera:
Dia i hora
: Dimarts 29 de gener de 2019, 11 del matí
Lloc: Local de l’Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família (València 415)
Convoca: AV Sagrada Família

Arran del pacte entre l’Ajuntament de Barcelona i la Junta del Temple Sagrada Família, el consistori ha aprovat inicialment dos documents: Una modificació del Pla General Metropolità (MPGM) i un Pla Especial Urbanístic Integral (PEUI) de l’illa del Temple.

El període d’al·legacions del primer va finalitzar el 20 de desembre de 2018. El 17 de gener de 2019 va finalitzar el període del PEUI.

Tal com es va anunciar, els veïns i veïnes del barri hem presentat plecs d’al·legacions als dos documents, i és per això que volem retre comptes públicament del contingut bàsic d’aquests i facilitar una còpia als assistents.

A tal efecte, convoquem a tots el mitjans de comunicació a la roda de premsa que tindrà lloc el dia 25 de gener, a les 11 hores, a la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família, al carrer València 415 de Barcelona.

Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família
Comissió d’afectats pel PGM

Telèfon de contacte: 609 458 198