Convocatòria de premsa CONFAVC.- Quins han de ser els valors vertebrals i pautes de conducte del moviment veïnal català aglutinat en la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC)? Amb quin nou relat i quina visió de futur? L’aprovació d’un Codi Ètic serà el plat fort de l’Assemblea que anualment convoca la CONFAVC i que enguany arriba a la 37a edició a la ciutat de Manresa sota el lema “Transformem barris. Transformem vides”.

Un altre moment rellevant de l’Assemblea serà l’aprovació del full de ruta pel 2022, és a dir, el Pla de Treball, en una conjuntura de gran crisi social als barris.

Els presidents de la CONFAVC i de la FAVManresa, Jordi Giró i Toni Erro respectivament, donaran el tret de sortida de l’assemblea veïnal, acompanyats de la directora General d’Acció Cívica i comunitària de la Generalitat de Catalunya, Cesca Domènech, i de l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy.

Cal recordar que fa 43 anys Manresa va acollir la primera i històrica I Assemblea de les AV de tot Catalunya (el 1979) amb la presència de personatges rellevants de l’escenari cultural i polític de la transició, com Josep Benet, Ovidi Motllor i El Gato Pérez. Un fet que es recordarà en l’encontre veïnal. (Programa)