Notícia CONFAVC.- Aquest mes d’octubre i novembre arrencaran els tallers territorials a les federacions per tal d’establir els nous reptes, les necessitats i les propostes de futur del moviment veïnal, en el marc de debat del Pla de Futur de la CONFAVC i amb l’objectiu de definir el nou marc estratègic de l’entitat de cara l’any 2022.

Precisament aquest dissabte 29 de setembre es va celebrar el primer taller on col·lectivament es van posar en comú els punts forts i febles de l’organització. La coherència de l’entitat amb els seus valors, la bona valoració en la defensa que s’ha fet de la sanitat pública, i la independència política, van ser considerats els punts forts de l’entitat que contrarresten amb els punts febles com la manca de relleu generacional a les federacions i AV i el dèficit de la confederació per arribar arreu del territori, a més de la millora a la comunicació organitzativa de la CONFAVC.

Aquesta primera sessió va comptar amb la participació de persones representants de les federacions veïnals de Montcada, Tarragona, Viladecans, Terrassa, Santa. Coloma de Gramenet , Sabadell, el Baix Llobregat, Badia del Vallès i Sant Quirze del Vallès; de la Coordinadora Nacional de Jubilats i Pensionistes a més d’entitats veïnals de Barcelona, l’Hospitalet i Sabadell.

De cara al desembre, hi ha previst una sessió per a definir la visió de futur i s’identificar els principals reptes i les línies de treball. Finalment, al tercer dels tallers -al febrer de 2019- es validarà la proposta de visió i eixos de treballs proposats amb anterioritat i s’establiran els objectius estratègics. Ja al març de l’any vinent s’elaborarà amb detall el marc estratègic de la CONFAVC amb l’horitzó que sigui aprovat a l’assemblea de 2019 que se celebrarà el març-abril.