Notícia CONFAVC.- Quines han estat les lluites més carismàtiques, i els projectes socials amb més incidència social que el moviment veïnal ha impulsat els darrers 2 anys? Quins han estat els projectes comunitaria més innovadors?

Amb la finalitat de (re)conèixer lluites i projectes impulsats per les AV i federacions, la CONFAVC torna a convocar la IVa edició dels (Re)coneixements Veïnals el 16 de novembre. Aquí ja podeu llegir les Bases dels Reconeixements Veïnals (pdf) en les quals s’especifiquen que a partir de d’avui mateix  ja podeu emplenar aquest FORMULARI per enviar les vostres propostes.

Recordeu que teniu fins l’1 de novembre podreu enviar les candidatures i que a partir d’aleshores s’obrirà una lapsus de temps per a fer les votacions populars de les iniciatives veïnals presentades i validades. La publicació de les iniciatives guanyadores es farà en una gala el dia 16 de novembre, de 17:30 a 20h, al Casal del Pou de la Figuera de Barcelona; equipament simbòlic, gestionat per les entitats del barri i recuperat gràcies a les lluites veïnals.

Cal destacar que la quarta edició del 2019 va ser molt concorreguda i es van reconèixer projectes com els 20 anys de la Vocalia de la Dona de l’AV de Rocafonda, l’Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix (Mataró), i  la lluita guanyadora, que en aquesta categoria es va compartir amb la iniciativa de recuperació de la Casa de la Premsa a Barcelona (Entitats veïnals del Poble Sec amb altres organitzacions socials); i el Mapa de l’amiant, de l’AV de Ciutat Badia.  

No us ho penseu: el moviment veïnal és un cultiu d’innovació: la necessitat empeny! (Programa de la Jornada en pdf)