Quines han estat les lluites més carismàtiques,  i efectives que el moviment veïnal ha impulsat els darrers 2 anys? Quins han estat els projectes socials més innovadors?

Amb la finalitat de (re)conèixer lluites, projectes impulsats per les AV i federacions, la CONFAVC torna a convocar la II edició dels (Re)coneixements Veïnals el 24 d’octubre al Casinet d’Hostafrancs. Aquí ja podeu llegir les Bases dels Reconeixements Veïnals (pdf) en les quals s’especifiquen  que a partir de l’1 de juliol ja podeu emplenar aquest FORMULARI per enviar les vostres propostes 

Recordeu que a partir del 22 de setembre, també s’obrirà una lapsus de temps per a fer les votacions populars de les iniciatives veïnals presentades i validades.

Cal destacar que a primera edició del 2015 va ser molt concorreguda i es van reconèixer projectes com “Dones Enllaç” (de l’AV de l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona); la lluita contra la incineradora de Montcada i Reixac (AV Sant Joan), i com a votació popular el projecte Fem Plaça (AV Casc Antic  més altres col·lectius).

No us ho penseu: el moviment veïnal és un cultiu d’innovació: la necessitat empeny!