ATLANTIS va ser el primer grup assegurador, al 2010, a obtenir el segell EthSI d’assegurances ètiques i solidàries. Per això no va dubtar a participar al primer Fòrum Internacional sobre Assegurances Ètiques, organitzat per l’Observatori de les Finances Ètiques i el segell EthSI.

Durant la jornada, inaugurada per Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social de l’Ajuntament de Barcelona, es va incidir en la necessitat de recuperar els valors originaris de les assegurances com a mutualitat, l’equitat i la transparència, i es van dur a terme diferents taules rodones on es van debatre temes d’actualitat i els reptes futurs del sector.

Al Fòrum han participat organitzacions internacionals i diferents mutualitats, asseguradores i corredories nacionals compromeses amb les assegurances ètiques.

A la taula rodona de mutualitats i asseguradores, Albert Martí, Director Comercial del Grup ACM España, del qual forma part ATLANTIS , va confirmar l’aposta del Grup per les assegurances ètiques i solidàries i que aquesta visió, que forma part del seu propi ADN, està present de manera transversal a tots els departaments i activitats de l’organització.

Aprofitem per informar els veïns i veïnes que fins al proper 30 de març, en contractar una pòlissa de Llar o de Vida a ATLANTIS, es beneficiaran de 6 mesos gratis. Per a més informació: 93 496 47 70 – www.atlantis-seguros.es