ATLANTIS Assegurances és l’entitat asseguradora amb la qual la CONFAVC té una sòlida aliança de col·laboració per poder oferir, a les associacions veïnals i als seus veïns i veïnes, un servei assegurador amb la millor relació qualitat/preu i un fort compromís ètic i solidari.

Recentment, ATLANTIS s’ha integrat a GACM Espanya, Grup Assegurador de Crédit Mutuel a Espanya. Crédit Mutuel és una entitat mutualista financera líder a l’entorn de l’economia social a França, amb una característica molt especial: no cotitza en borsa i la seva propietat es reparteix entre els 7,5 milions de mutualistes. Així doncs, el seu objectiu de gestió és fomentar el desenvolupament, oferir un servei de primera qualitat al menor cost possible i garantir la seguretat de tots els i les seves persones clients. Entre els seus punts forts destaca l’haver estat el banc europeu que millor ha suportat els test d’estrès i ser una de les marques preferides per a la ciutadania francesa.

Els valors de Crédit Mutuel potenciaran encara més les excel·lents relacions d’ATLANTIS amb l’àmbit de les associacions veïnals, així com els avantatges i promocions exclusius que ve oferint a tots els veïns i veïnes. Així mateix, ampliarà la gamma d’assegurances i serveis que podrem contractar.

Actualment i fins al proper 29.04.16, en contractar una pòlissa de Llar o de Vida a ATLANTIS, t’obsequiaran amb una màquina de cafè Nespresso.

Per a més informació: 93 496 47 70 – www.atlantis-seguros.es