Notícia AVGràcia.- Ja ha passat la Festa Major, la nostra festa grossa, passat l’estiu ens hem retrobat, ens hem divertit, entaulat plegats, gaudit dels nostres gegants, sabem més coses de la història del barri i, finalment, vam embadalir-nos amb l’espectacular final de festa.

La Festa Major també va servir per exposar les reivindicacions del veïnat, denunciar les mancances del barri, una actitud que ens acompanya tot l’any.

1) La pediatria és un servei sanitari bàsic, per això ens oposem a la retirada del pediatre al CAP Gràcia, i de qualsevol ambulatori de la ciutat, tal com pretén el Departament de Salut. Al Teler podeu signar a favor d’una atenció pediàtrica de qualitat i propera i el proper dia 20 us esperem a la Rambla Ibèria per manifestar-nos en contra d’aquesta incomprensible imposició (aviat us donarem més informació).

2) Any rere any, malgrat les actuacions municipals, la plaga de paneroles al sector de Els Planetes, al barri en general (i a tota la ciutat) va en augment. Exigim a l’Ajuntament de Sabadell que prengui totes les mesures que calgui (està clar que fins ara han estat insuficients) per alliberar els veïns de Gràcia i de Sabadell d’aquesta insana i fastigosa molèstia.

3) Durant l’any 2015, els carrers de Sabadell s’omplien amb el missatge “Recuperem l’espai comú!” i l’1 de maig s’okupava, a l’avinguda Barbera, un espai que romania abandonat, deteriorat des de feia anys i que a hores d’ara és un referent popular a Sabadell, un espai de trobada i vida. Cajamar va iniciar un procediment judicial per enderrocar l’edifici que s’ha de resoldre aviat, però nosaltres i moltes entitats veïnals i socials de Sabadell cridem: #LObreraEsQuedaAlBarri i, per fer-ho realitat, us convidem a la manifestació del proper dissabte dia 8 d’octubre.

Per últim, aprofitem per donar la benvinguda a les noves sòcies i socis, i a tothom animar-vos a venir a l’AVGràcia., a posar el vostre granet de sorra per tenir un barri de Gràcia millor per a totes les veïnes i veïns.

Fem barri, i més

Subscriu-te al butlletí electrònic de la CONFAVC

En subscriure'm al butlletí accepto la política de privacitat.