Notícies CONFAVC.- Seguint amb l’objectiu de reforçar la comunicació associativa de les AV i federacions sòcies, i com a continuació del curs que s’ha fet recentment sobre “Campanyes digitals i activisme veïnal”, des de la CONFAVC/ Trama la nostra xarxa d’activitats formatives – hem organitzat aquest segon curs on-line de comunicació, es farà el 21 i 29 d’abril, de les 17 a 19 hores a través d’un suport telemàtic i comptant amb l’expertesa de l’equip de comunicadores de La Tricicleta.

Aquest curs de dues sessions de 2 hores tindrà sobretot un caràcter més pràctic amb l’horitzó que sapigueu utilitzar plataformes de creació de continguts de dissenys atractius– per a xarxes socials, audiovisuals. etc- amb Canva, Movie Maker i Mailchimp. En la segona sessió s’analitzaran exercicis pràctics realitzats per les persones assistents i es farà un assessorament sobre casos de campanyes comunicatives que hagueu fet des de les vostres AV i federacions.

Us hi podeu inscriure en el següent enllaç: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ . Posteriorment rebreu l’enllaç de la plataforma ZOOM per a seguir la formació.

Reforcem la comunicació de les nostres entitats! Fem pinya, fent CLIC!