Notícies CONFAVC.-Amb el repte d’escollir Junta Directiva, enguany la 35a Assemblea de les Associacions Veïnals de Catalunya per fi se celebrarà aquest 25 de juliol en petit format -de 9:30h a 12:30 hores- a l’edifici on s’allotja la nova seu de la CONFAVC: Rambla de Santa Mònica 10. Cal recordar que l’Assemblea on també es vota un full de ruta del moviment veïnal català, es va posposar per la crisi sanitària de la Covid-19.

L’elecció de la Presidència i de la tripulació de la Junta Directiva serà doncs el principal “plat fort” d’aquesta trobada veïnal, que enguany per a seguir amb les mesures preventives per evitar la propagació de la pandpemia, es fomenta que les persones vulnerables deleguin al vot a altres persones representants d’entitats veïnals sòcies. (Model delegació de vot Word/Pdf).

Per a confirmar l’assistència, envieu-nos un e-mail a veins@confavc.cat o truqueu-nos al 932 68 89 80. Recordeu que hi ha un espai habilitat amb contrassenya on hi trobareu tots els materials per a participar a l’Assembla, que enguany arriba en un context de debat des del territori i revisió de la Confederació per a repensar com aquesta entitat pot liderar i potenciar el moviment veïnal català, a través del nou Marc Estratègic  que va ser aprovat l’any passat. Altres novetats de l’Assemblea seran la presentació d’un Protocol de Posicionament i d’una nova APP veïnal.