Convocatòria CONFAVC.- Quin ha estat l’impacte sobre el veïnat del projecte A-porta que busca trencar l’aïllament del veïnat i poder assessorar porta a porta contra la pobresa energètica?

Després de tres mesos de funcionament, l’entitat veïnal promotora del projecte, la Confederació d’Associacions Veïnals de catalunya (CONFAVC); juntament amb les entitats veïnals tarragonines que l’han recolzat- la FAV de Tarragona i l’AV de Camp-clar- i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que també és partner del programa, presentaran demà 10 d’octubre els primers resultats en una roda de premsa convocada a les 12.30 hores al Centre Cívic de Campclar.

Es comptarà amb les intervencions de:

  • Francesc Tarragona, director de serveis territorials,  Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Jordi Giró, president de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC)
  • Toni Peco, president de la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona (FAVTarragona).
  • Jesús Espejo, president de l’AV Camp-Clar.

La roda de premsa es realitzarà posteriorment a la Comissió de Seguiment, on les entitats esmentades responsables del projecte i les institucions que hi donen suport faran una valoració del desplegament del projecte durant aquests 3 mesos. Enguany serà una sessió oberta a totes les entitats del barri, pel seu tarannà comunitari i d’intervenció social. (Convocatòria pdf).