Notícia CONFAVC.- El veïnat de Mollet està convidat aquest dissabte 17 de desembre al matí, al Centre Cívic de La Marineta de Mollet del Vallès a participar a una sessió dinàmica i participativa, endolcida per cafès, tes i pastes dolces amb l’objectiu d’establir un espai de diàleg sobre la diversitat cultural.

Aquesta dinàmica oberta, coneguda en el món de la intervenció social com «World Café» forma part del programa Veïnatge Divers de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), que ha Mollet ha estat liderat per la Federació veïnal local, és a dir, la Federació d’Associacions de Veïns de Mollet del Vallès (FAVMV) i que cerca la manera de crear un discurs inclusiu sobre la nostra societat, una societat diversa. Cal esmentar que és un projecte que ha rebut el finançament de la Diputació de Barcelona.

Aquesta sessió oberta i participativa representa «la punta del iceberg» del desplegament del projecte, ja que durant el darrer trimestre de 2016, Veïnatge Divers, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Mollet i de les entitats i xarxa comunitària, s’ha entrevistat amb més d’una trentena d’associacions per a valorar la percepció sobre la diversitat d’origens de la nostra societat, les necessitats i interessos davant aquesta realitat, a més de qüestionar sobre les aportacions que fan o podrien fer com a objecte de generar inclusió en la xarxa comunitària. (Comunicat pdf)