Comunicat ECOM-FAVB.-  El moviment associatiu ECOM, integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, i la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) han signat aquest dimarts 5 d’abril de 2016 un conveni de col·laboració mitjançant el qual ambdues entitats esperen millorar la seva tasca ciutadana tot impulsant els valors de la diversitat ciutadana i el treball en xarxa.

El conveni s’emmarca en la necessitat creixent per les entitats que conformen tots dos moviments associatius de treballar en xarxa per tal d’assolir objectius comuns d’interès col·lectiu.

Per a les entitats, aquest conveni vol potenciar la labor d’incidència política per a la defensa del dret a la ciutat, a l’habitatge, i a una mobilitat per a tothom (entre d’altres) i la defensa d’una participació ciutadana de qualitat democràtica.

Igualment, l’acord ha de permetre l’intercanvi de coneixements i experiències per avançar plegats en la construcció d’una ciutat més amable i inclusiva amb tots els seus veïns i veïnes, incloses les persones amb discapacitat com a agent de canvi actiu, com de fet sempre ho han estat en la història de la nostra ciutat. ( Nota de premsa.pdf)