L’economia solidària al servei del veïnat

La millora de la qualitat de vida als barris, a més de la reivindicació a les administracions, també passa per apostar per l’economia solidària. Això vol dir dir dotar-nos d’eines per satisfer necessitats del veïnat i treballar en xarxa amb altres entitats, col·lectius, projectes i cooperatives amb les que compartim aquesta visió.

Històricament el moviment veïnal ha practicat l’ajuda mútua i engegat projectes cooperatius i mutuals. Entre aquestes iniciatives impulsades per la CONFAVC hi ha la Mutualitat Veïnal Sinera i la cooperativa Gestió Veïnal, sccl; i més recentment hem creat la Fundació CONFAVC i la cooperativa Ser Barri per a cobrir necessitats més recents del veïnat.

També impulsem les finances ètiques i solidàries mitjançant un conveni amb Atlantis Assegurances amb el qual fem difusió de les pòlisses amb certificació ètica EthSi.

A l’espai web Caixa d’eines, en construcció permanent, podeu trobar les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària amb les quals acostem les AV a la pràctica d’una altra economia.

Ser Barri

Contacte web: Ser barri

Fundació CONFAVC

Contacte web Fundació CONFAVC

Gestió Veïnal

Administració de
comunitats de propietaris

Descarrega el PDF

Sinera

Mutualitat
veïnal

Contacte web Sinera

Atlantis

Contacte web Atlantis