Comunicat CONFAVC.-Quins han de ser els eixos de treball de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) pel futur immediat, és a dir, de cara el 2019-22? Quines aliances ha de fer per enfortir el moviment veïnal català? Amb quin nou relat i quina visió? Aquestes qüestions seran el pal de paller del nou Marc Estratègic 2019-2022 “El Futur És Ara” que serà presentat i haurà de ser aprovat pel plenari de la 34a Assemblea de les AV de Catalunya, agendada per aquest dissabte 30 de març al Centre Cívic de La Creu Alta (Cal Balsach) de Sabadell sota el lema “El meu barri. La meva ciutat. El meu país”.

Un altre moment rellevant de l’Assemblea de la serà l’aprovació del full de ruta pel 2019, és a dir, el Pla de Treball per aquest any: un document que guia el treball comunitari i enxarxat de les 456AV i 22 federacions sòcies de la CONFAVC.

Sabadell albergarà aquest encontre veïnal ja que la seva federació, la FAVSabadell, celebra enguany50 anys de moviment veïnal de la ciutat amb actes commemoratius i reivindicatius durant tot l’any.

Els presidents de la CONFAVC i de la FAVSabadellJordi Giró i Manuel Navas respectivament, donaran el tret de sortida de l’assemblea veïnal, acompanyats del president de l’AV de la Creu AltaRubén Cantó; del representant de la Coordinadora Veïnal del Vallès, Jordi Molins; del director general d‘Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, Bernat Valls, i de l’Alcalde de la ciutat, Maties Serracant. (Programa pdf/ Cartell pdf )