Comunicat FAVB/ AV Sagrada Família/Amics del Passeig Sant Joan, Fort Pienc i del Gòtic .– La Favb i les AV de Sagrada Família, Amics del Passeig Sant Joan, Fort Pienc i del Gòtic han formalitzat una denúncia a l’Ajuntament per vulneració de l’ordenança de terrasses per part de bars i restauradors en les ordenacions singulars de l’avinguda de Gaudí, passeig de Sant Joan i les terrasses de la rambla de Caputxins i Santa Mònica (aproximadament unes 40 terrasses).

El motiu de la denúncia és que els restauradors no retiren el mobiliari de les terrasses, ni a la nit ni el dia que tenen tancat per descans. L’ordenança vigent recull explícitament que quan l’establiment estigui tancat el mobiliari s’ha de retirar a partir de l’hora de tancament de l’activitat de la terrassa en el termini màxim establert a la llicència.

La mateixa ordenança preveu com a excepció aquelles ordenacions singulars que ho contemplin, però tant l’ordenació singular de l’avinguda de Gaudí com la del passeig de Sant Joan, aprovades el 22 de juny i el 18 de novembre del 2015 no ho contemplen, i la Rambla es regeix per l’ordenança. Segons el règim sancionador, es tracta d’una infracció greu. (Seguir llegint)