Aquest dijous  el director del programa de la CONFAVC, Aula Actual, Jordi Balcells, i representants de diferents entitats veïnals terrassenques, van reunir-se amb l’alcalde del municipi, Jordi Ballart, i el regidor de Serveis Socials i Joventut, Noel Duqueper a presentar el desplegament del projecte veïnal a la ciutat del Vallès, amb el suport de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa.

Ballart va aplaudir el projecte i va confirmar que les instàncies municipals seran les que acolliran aquest programa promogut per l’AV de Can Roca; l’AV Cementiri Vell, l’AV Plaça. Catalunya Escola Industrial, l’AV Torrent d’en Pere Parres, l’AV Vallparadís i la mateixa Federació que es focalitzarà en actuacions per la gent jove i tallers per la tercera edat.

«Aquestes AV tenen una visió innovadora de cara a fer activitats amb un fort arrelament als barris i identificar millor les seves necessitats i donar millor cobertura depenent d’aquestes necessitats», va explicar el director del programa, Jordi Balcells.