Comunicat A-porta/CONFAVC, Terrassa, 2 de febrer de 2022.- Demà dijous 3 de febrer (18h), a la Sala d’actes del Centre Cívic Montserrat Roig (Av. Barcelona, 180, Terrassa), tindrà lloc l’anunci del desplegament del projecte social A-porta a 500 llars del barri de Ca n’Anglada. L’objectiu principal d’aquest projecte en aquest barri és el de realitzar una diagnosi que faciliti dades actualitzades per abordar i combatre la pobresa energètica al barri.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de la CONFAVC, Jordi Giró, presentaran el conveni de col·laboració entre el consistori i l’organisme per a la realització del projecte «A-porta» a Ca n’Anglada.

A l’acte també participaran la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Ca n’Anglada, Loida Panades, i el president de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa, Josep Antoni Sánchez.

Terrassa és l’onzena ciutat que acollirà l’A-porta, un projecte dirigit per la CONFAVC  i la societat cooperativa iesMed, SCEL (Innovació i Economia Social en la Mediterrània, Societat Cooperativa Europea Limitada).