Notícies CONFAVC.- Demà el projecte veïnal A-porta  es presentarà a l’espai “Speak Social Corner”  del 6è Congrés de la Taula del Tercer Sector, que se celebrarà el 20, 21 i 22 de novembre de 2018 a la Farga de l’Hospitalet sota el lema ‘Desigualtats socials, solucions locals’. Concretament el projecte veïnal ha estat escollit com una iniciativa innovadora juntament amb  83 experiències més avanguardistes des del punt de vista de la intervenció social o en l’organització i gestió d’entitats del tercer sector.

Concretament la intervenció de la directora del projecte, Alba Gómez,  exposarà en cinc minuts entre les 18h a 18.45 les claus d’èxit social del projecte, emfasitant l’empoderament d’A-porta  tant des de les persones que  fan el porta a porta assessorant en missions concretes, com drets energètics, situació laboral, etc.-  els i les Picaportes- com el veïnat que rep aquest seguiment personal i que pot arribar a ser actiu davant diferents problemàtiques si se’ls acompanya des de la proximitat i empatia.

El VI Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.
El Congrés comptarà amb una conferència inaugural, 2 grans col·loquis, 6 debats i un extens ventall d’experiències innovadores del Tercer Sector Social. Com a novetat, el VI Congrés acollirà un espai tecnològic on s’hi presentaran les apps socials adreçades al Tercer Sector i diferents experiències d’innovació tecnològica per a les entitats socials. (Programa pdf)