Notícia CONFAVC.-Gràcies a les beques “Joves Talents DISS”, concedides a estudiants que participen en el  projecte veïnal de la CONFAVC, Aula Actual, l’Oumayya, en Zepi, el Jorge Alberto, el Patvakan i la Oumaima ja han pogut accedir aquest curs a la universitat i començar la carrera que han escollit . L’import de la beca  concedida per la Fundació Agbar  cobreix la matrícula, la carrera sencera i 1.500 euros per a despeses vàries. Els cinc joves se sumen als set estudiants de llicenciatura que ja gaudeixen d’aquesta beca: cinc des de l’any passat i dos més des del curs 2016-17.

“Joves Talents DISS” sorgeixen de la col·laboració entre la  Fundació Agbar i la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), i estan d’aquestes beques, dotades en 42.000 euros, és la de donar suport a la formació de joves amb talent però amb recursos econòmics limitats en l’àmbit de l’aigua i el medi ambient, camps estratègics d’Agbar. Concretament la transformació digital, la innovació, sostenibilitat i desenvolupament social.

Els i les alumnes beneficiàries van ser els “convidats d’honor” de l’acte celebrat al Reial Cercle Artístic de Barcelona el passat dijous 27 de setembre,  i en el qual hi va asistir el president de la CONFAVC, Jordi Giró, el director de la Fundació Agbar, Eduard Pallejà;el president executiu d’Agbar, Àngel Simon i una de les joves becades, Oumaima Seddik, que va parlar en nom dels i les joves beneficiàries.

En aquest context, el president de la Fundació CONFAVC, Jordi Giró, va destacar com les beques”són “petites coses i alhora grans passos de l’ésser humà per a millorar aquesta societat”. (Veure càpsula audiovisual)

 

 

 

.