Comunicat Taula Comunitària del Rec Comtal .-Amb el nom el “Rec Comtal es viu” s’organitzen dues visites guiades per conèixer la mirada històrica, mediambiental i comunitària d’aquest patrimoni que travessa dos municipis. A més es farà la presentació pública del Documental “Rec Comtal. La lluita veïnal per un bé comú” en la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac

Les activitats s’organitzen des de la Taula Comunitària del Rec Comtal en el marc del projecte el Rec es mou. La Taula és un espai format per associacions històriques, veïnals i culturals, també per administracions i universitats.

El dissabte 8 d’octubre a les 18h. Inici en la casa de les Aigües de Trinitat Nova i finalitza en Sant Andreu.

El diumenge 9 d’octubre a les 10h. Inici en la casa de les Aigües de Trinitat Nova i finalitza en la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac.
A més el diumenge 9 d’octubre es presentarà per primer cop el documental produït per Òmnium Cultural, La Perifèrica i l’Agrupació de Veïns i veïnes de Can Sant Joan. Es farà tres passis a la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac. A les 11 exclusiu per al veïnat i posteriorment oberts al públic en general.

  • Per a informació sobre les Jornades de Patrimoni de la Generalitat LINK
  • Per informació sobre les Visites Guiades: Arny de l’Arxiu Històric de Roquetes -Nou Barris608 49 75 08
  • Per Informació sobre el Documental: Carmen de La Perifèrica 617 79 70 75
    #RecComtal

Subscriu-te al butlletí electrònic de la CONFAVC

En subscriure'm al butlletí accepto la política de privacitat.