Comunicat SOSRacisme Enric Granados.- Davant l’obertura aquest passat cap de setmana del mega-restaurant anomenat “El Bellavista del Jardín del Norte””, situat al carrer d’’Enric Granados, 86-88, recollit en notícies aparegudes en diversos mitjans de comunicació (El Periódico, La Vanguardia, Mundo Deportivo…), volem recordar que aquest establiment no disposa de llicència d’activitat per operar al jardí, de 1.000 m2, situat a l’interior d el’illa, envoltat per més d’un centenar d’habitatges.

Des de SOS carrer Enric Granados MANIFESTEM que:
1. Reiterem el rebuig a la instal·lació d’aquest macrorestaurant situat al carrer d’Enric Granados, 86-88. L’activitat de bar-restaurant es realitza en un local de dos plantes a l’edifici arrendat a l’’empresa propietària de l’’edifici “Inmobiliaria Sanboal, SA”.
El nou establiment és promogut per TAPIOLES, SLU, empresa instrumental de la família Iglesias (Rías de Galicia, Espai Kru, Casa de Tapas, La Cañota), especialitzada en marisqueries, juntament amb els germans Messi, segons les notícies publicades. (Seguir llegint)