Comunicat FAVB.- El passat dimarts 31 de gener el Gremi de Restauració va presentar en societat el “Llibre blanc de les terrasses de Barcelona”, un document fruit del treball elaborat per una vintena de “barcelonins il·lustres” o “experts” de l’elit cultural i professional de la ciutat, que va comptar amb la presència de diferents personalitats, com ara l’expresident de la generalitat Artur Mas o el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Des de la Favb, que representa molts barcelonins i barcelonines potser “no il·lustres” però sí afectats pel mal ús de l’espai públic, manifestem les següents consideracions davant d’aquest acte.

Rebutgem qualsevol simulacre de “comissió d’experts” creada a instàncies del sector, a la qual neguem cap caràcter representatiu i, encara menys, naturalesa vinculant a les seves conclusions.

Sense posar en qüestió l’honorabilitat personal dels suposats experts, sí que cal qüestionar la parcialitat d’aquest òrgan de caràcter privat, així com la idoneïtat del criteri emprat per en la selecció dels seus membres. (Seguir lleguint).