Comunicat CONFAVC.-Tenim bones notícies! Ja podeu descarregar-vos la nova APPVeinal que us aproximarà als serveis del barri i a l’Associació Veïnal.

És molt fàcil: busqueu al Google Store l’APPVeinal i descarregueu-vos-la al mòbil o ordinador. Teniu una tartera de raons per a fer-ho:

1. Per a saber els recursos que teniu al barri: com escoles i centres educatius informals; mercats, oficines d’atenció social, etc.
2. Per a connectar-vos amb algú que segur que us voldrà donar-vos un cop de mà si ho necessiteu: l’Associació Veïnal del barri.
3. Per si teniu demandes socials urgents, com d’habitatge, de talls de llum, d’assetjament immobiliari o violència masclista.
4. Per si voleu vehicular queixes sobre algún aspecte urbanístic, de brutícia, etc…del barri sobre alguna demanda oblidada.

Per altra banda, l’Associació Veïnal podrà oferir-vos serveis de proximitat i ètics per millorar la qualitat de vida de la vostra llar, com assegurances ètiques, una cooperativa d’administració de comunitats – Gestió veïnal- i serveis de proximitat que potser no coneixeu!

Descarregueu-vos la nova APPVeinal de la CONFAVC: en un click el  barri i els seus serveis, més APROP! 

(Instruccions: Com fer-ho? Per a veïnat general / Per a AV / Per a federacions)