Notícia ATLANTIS.- Si vius en règim de lloguer, pots pensar que no necessites assegurar la teva llar perquè el propietari és el principal interessat en fer-ho per cobrir els danys a la seva propietat en cas de sinistre (incendi, danys per aigua…) Però el més prudent és que tu també contractis una pòlissa de llar pròpia.

En primer lloc, per a fer front al cost dels danys que accidentalment tu o la teva família poguéssiu provocar a altres persones o a la pròpia vivenda: aixeta oberta, incendi, caiguda d’objectes del balcó, etc… Contractant una pòlissa de llar, et protegiràs de possibles reclamacions a través de la garantia de Responsabilitat Civil.

En segon lloc, la pòlissa del propietari o propietària no cobreix els danys ni el robatori dels béns del llogater: mobles, joies, electrodomèstics, diners…. L’única manera de protegir-los és contractar la teva pròpia assegurança.

En tercer lloc, podries necessitar assistència legal per reclamar danys al propietari en cas de ser tu el perjudicat per un sinistre de la seva responsabilitat, o en cas de conflictes derivats del contracte de lloguer. Aquests supòsits estarien coberts per la garantia d’Assistència Jurídica de la teva pòlissa.

I finalment, com a llogater/a ets el que pateix més directament si, a causa d’un sinistre, l’habitatge no es troba en condicions òptimes. Per desgràcia, existeixen propietaris que no tenen assegurança o es desentenen de les reparacions necessàries després d’un sinistre. Si disposes d’una assegurança de llar, et garanteixes que aquestes es faran de manera ràpida i professional.

Per totes aquestes raons, el més aconsellable és contractar una assegurança que cobreixi el valor dels teus béns, amb una bona cobertura de Responsabilitat Civil, i un capital suficient per fer front a petites reparacions de la llar derivades dels sinistres més freqüents (conegut com capital de Continent a primer risc).

Tant si ets propietari com llogater, ATLANTIS, l’assegurança del veïnat, t’ofereix pòlisses de llar adaptades a les necessitats dels veïns i veïnes , a preus molt econòmics. Informa’t sense cap compromís trucant al 93 496 47 70.

Aprofitem per informar a tots el veïns i veïnes que actualment poden gaudir de la promoció 5 Mesos Gratis si contracten una pòlissa d’Auto o de Moto i la promoció 6 Mesos Gratis si contracten una pòlissa de Vida a ATLANTIS .