El 20 de juny és el Dia Mundial de les Persones Refugiades, és per això que més que mai ens hem de mobilitzar per reivindicar els drets de les persones refugiades i migrants així com reivindicar les obligacions que tenen els Estats amb aquestes persones.

Davant l’anomenada “crisi de les persones refugiats”, més de 40 col·lectius i entitats – entre ells la CONFAVC-  han organitzat  o s’han adherit a una Setmana de lluita per les refugiades del 13 al 20 de juny a tot el territori català.

Aquesta setmana de denúncia i reflexió culminarà com a punt central amb una una gran manifestació el diumenge 19 de juny a les 18h a la Pl.Universitat sota el lema “Obriu fronteres, volem acollir!”.

Des de la CONFAVC fem una crida al moviment veïnal català perquè s’uneixi a aquesta crida per a canviar i exigir immediatament un canvi de rumb de les polítiques del Govern central i comunitari que estan violant els drets humans d’aquestes persones, famílies senceres que fugen de les guerres. (Llegir manifest /Cartell jpg)

Refugiades i refugiats, els nostres barris són els vostres!