La FAVReus demana compromisos als partits sobre el baixador de Bellisens.

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus demanarà a tots els partits polítics amb presència a l’Ajuntament de Reus que es presentin a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que incloguin al seus programes electorals el compromís de tirar endavant el baixador de Bellissens.

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus va impulsar la creació d’una Taula en defensa del Baixador de Bellissens, Taula a la qual s’han adherit diferents entitats i institucions de la ciutat, des de la Cambra de Comerç, el Comitè d’empresa de l’Hospital de Sant Joan, la Universitat Rovira i Virgili fins a diferents entitats veïnals, tant de Reus com de Tarragona, entre d’altres. L’ampli consens s’ha fet extensiu a diferents forces polítiques que també han fet seva la nostra reivindicació.

Aquest consens ha servit, fins ara, per aconseguir la redacció d’un esborrany d’avantprojecte realitzat pels serveis tècnics de la Generalitat, esborrany que es va presentar públicament fa uns mesos.

El principal objectiu d’aquesta Taula és aconseguir la creació d’un baixador a la zona de Bellissens, on s’aturin els trens que actualment únicament ho fan a l’estació de Renfe situada al nord de la ciutat.(Seguir llegint)