Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, la Fundació Agrupació organitza un taller de memòria on es faran jocs i dinàmiques per entrenar la memòria. Amb aquesta sessió es faran exercicis de relaxació, reminiscència, estimulació cognitiva, on es treballarà l’atenció, el càlcul, el llenguatge i la memòria.

La Fundació Agrupació és una entitat sense afany de lucre del Grup ACM Espanya, del que forma part ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat.

El taller de memòria és gratuït i tindrà lloc el dia 21 de setembre a la sala cotxeres del Palau Robert (Pg. De Gràcia, 107 · Barcelona), de 10h a 12h aproximadament.

Els veïns i veïnes interessats poden inscriure’s, fins el pròxim 20 de setembre, al 93.482.67.01 o bé a fundacio@agrupacio.es

Campanya xecs carburant assegurança auto Atlantis 

Recordem als veïns i veïnes que fins al proper 28 de setembre, en contractar una pòlissa d’Auto a través d’ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat, poden obtenir un xec carburant de fins a 125€. Per a més informació sobre les condicions d’aquesta promoció: 93 496 47 70