Una vegada més Gas Natural ens demostra que no te cap intenció de complir amb la Llei 24/2015 ni acabar amb els talls de subministrament. El passat mes d’octubre Gas Natural va tallar la llum a la Manuela i la Visi, que viuen en un pis de propietat a la ciutat de Badalona amb la filla de la Manuela que té 20 anys. Havien acumulat un deute de 66,83€ d’una factura del mes de juny, a la que no havien pogut fer front. Gas Natural, en la comunicació que va fer a la família avisant del tall de subministrament, no va fer cap referència a l’existència de la Llei 24/2015, ni va informar de la possibilitat d’adreçar-se a Serveis Socials de manera immediata en cas de trobar-se en situació de vulnerabilitat.

L’Ajuntament de Badalona assegura que no va rebre cap comunicació de la companyia demanant l’informe de risc d’exclusió residencial.

I el més greu del cas és que la Visi té bronquitis crònica i necessita una màquina d’oxigen per viure, és a dir, es tracta d’una llar amb un subministrament vital que en cap cas pot quedar-se sense subministrament elèctric. (Seguir llegint)