Davant de la incertesa de la realitat social i sanitària que de la propera tardor, la Xarxa d’Economia Social i Solidària va decidir  convertir la FESC en un format mixte: d’una banda serà virtual  durant el 23 d’octubre al 22 de novembre a través d’un web interactiu que permeterà un passeig per les iniciatives de tots els sectors econòmics. D’aquesta manera cada experiència vertebrades en els eixos de producció, consum, reproductiu, campanyes i mobilitzacions, allò públic i allò comú i altres, podrà penjar fotos de productes i serveis, vídeos de presentació i una secció específica d’ofertes durant la FESC.  Dins d’aquest marc virtual, s’oferirà la possibilitats de fer visites acompanyades virtualment segons itineraris durant el cap de setmana tradicional de la FESC, el 24 i 25 d’octubre.

Tanmateix, l’espai virtual es compaginarà amb activitats de taules rodones, musicals i escèniques amb un petit aforament i retransmissió en directe a través del web.

Tant el format com el  lema de la novena edició  “Volem Aire FESC! –que apel.la “a obrir la finestra i deixar-vos sacsejar per una sensació de renovació, d’oportunitat i de canvi ecosocial”- va ser presentats a inicis d’agost.

Tens una proposta d’activitat?

També des de la FESC han obert ja el formulari de propostes d’activitats per al programa oficial de la fira. Enguany demanen propostes per a donar a conèixer quins projectes, eines, mecanismes, etc. s’estan desenvolupant en l’entorn de l’economia solidària que incorporin la perspectiva ecològica per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que afrontem.