Comunicat CONFAVC.- Amb una edició molt participativa, el 24 d’octubre  es va celebrar la 2ona edició dels (Re)coneixements Veïnals, que bianualment la Confederació d’AV de Catalunya (CONFAVC) convoca per a visibilitzar projectes i lluites veïnals que han estat rellevants en els barris on s’han desplegat, tant a escala d’innovació social com de solidaritat veïnal i cohesió social i territorial.

Enguany la participació ha estat molt alta: s’han presentat un total de 13 lluites veïnals i 10 projectes socials de 20 associacions veïnals o federacions, algunes amb altres entitats i moviments socials d’un total de 15 municipis diferents de Catalunya. Però sobretot la votació popular ha batut rècords: ha arribat a les 531 persones.

Les iniciatives guanyadores, que han estat deliberades per un Jurat format pel Bernat Valls, director general d’Acció Cívica i Comunitària; Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Fathia El Moualii, activista de drets humans han estat ((Comunicat pdf) / Material gràfic.