L’entitat veïnal presentarà en un debat sobre cooperativisme d’habitatge un projecte de lloguer social assequible

La CONFAVC participà el proper cap de setmana, del 23 al 25 d’octubre, a la IV edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya. La FESC, consolidada ja en les tres edicions anteriors com a espai de trobada i reflexió de l’economia solidària, tindrà lloc de nou al recinte fabril restaurat de la Fabra i Coats del barri de Sant Andreu.

Com fa tres anys, la CONFAVC tindrà un expositor dels seus serveis i dels de la cooperativa de comunitats de propietaris Gestió Veïnal durant tot el cap de setmana, però enguany organitza un debat sobre el cooperativisme d’hagitatge de lloguer. En aquest marc es presentarà  un projecte basat en la cessió d’habitatges de actualment desocupats per destinar-los a lloguer assequible. El debat està programat per dissabte a les 12h, i està obert a tothom.

A més, la Fira comptarà amb nombrosos actes, debats i taules rodones amb molta diversitat de temes, així com un divers ventall d’expositors dividits en diferents espais temàtics com “Alimentar, Comunicar, Cuidar, Cultura, Divertir, Educar, Finances, Habitatge, Serveis i Vestir”.

Més informació: http://www.firaesc.org/