Més d’una seixentena de persones van venir a la seu social de la CONFAVC per a participar a l‘Assemblea General Extraordinària de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, (XES) de la qual la CONFAVC també en forma part, i que va tenir lloc  el passat 21 de desembre a la nostra seu social de la Barceloneta.

L’encontre va arrencar amb el llum verd a l’entrada de més de 30 entitats  a la XES, i va proseguir amb les votacions per renovar part de la Junta Directiva. Com a resultat d’aquestes, el Col·lectiu Ronda i Narcís Sánchez van ser escollits per incorporar-se a la Junta com a entitat i soci individual respectivament.

L’assemblea també va ser l’espai per treballar i reflexionar sobre el mapa d’aliances de la XES , valorant agents i organitzacions de diversos àmbits (administració pública, moviments socials, partits polítics, món acadèmic, etc.) que poden donar un impuls a l’economia social.

Un pica-pica amb el gust de algunes sòcies de la XES -com Capfoguer, Kop de mà i Ninkasi- van donar el tret de sortida d’aquesta assemblea anual del món del cooperativisme català.

Fotografia de Pere Nadal / Bruna Coop.