Comunicat CONFAVC.- La CONFAVC se suma al crit unànime de la ciutadania i les institucions contra el terrorisme i pels drets humans i la pau, davant dels fets esdevinguts a Barcelona i a Cambrils el dia 17 d’agost i fa una crida a les persones viculades a les entitats veïnals a sumar-se aquest dissabte 26 d’agost a la manifestació que sota el lema #notincpor arrencarà a les 18 hores als Jardinets de Gràcia.

La manifestació, que anirà encapçalada pels sectors que han estat davant de la trinxera aquests dies mostrant professionalitat i solidaritat com els cossos d’emergències sanitàries, els Mossos d’Esquadra a més de gent  anònima que ha ajudat, recorrerà la cruïlla de la Diagonal amb Passeig de Gràcia, fins a la plaça de Catalunya.

Les i els representants de la CONFAVC i del moviment veïnal aniran darrera la tercera capçalera, després de les d’autoriats, amb les entitats socials que amb un MANIFEST conjunt, han criticat la hipocresia d’aquells líders i representants polí­tics, “sobretot del govern espanyol i de la monarquia” que “amb les seves polí­tiques promouen guerres i alimenten conflictes armats mitjançant  la venda i comerç d’armes a països com Aràbia Saudita i Qatar“.  “Des de la societat civil organitzada, des d’abaix, apostem per construir-nos des de la pau, els drets humans, la diversitat i la justícia global. Apostem per la convivència davant el racisme i la islamofòbia. Per això sortim al carrer aquest dissabte”,  acaba el MANIFEST que també apel·la a la necessitat de fer “una revisió sobre el model de convivència i de societat que estem construint”.

Des de la CONFAVC, davant d’aquesta circumstància, es fa una crida als veïns i veïnes dels nostres barris a venir aquesta dissabte amb una samarreta blava i a sumar-se al crit #NoTincPor.

A les 18 hores, dissabte us hi esperem!