Notícia CONFAVC.-Amb l’objectiu de donar encaix a les propostes del moviment veïnal del Vallès dins del Marc Estratègic de la CONFAVC, i compartir les seves prioritats,  la Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès ha organitzat la tercera Jornada el proper 28 de setembre sota el lema  “Treballant junts per arribar més lluny”.

“La CONFAVC, juntament amb les associacions i federacions que han participat en el procés, ha elaborat un Pla de Treball per al 2019 i uns objectius estratègics pensats per marcar unes línies d’actuació del moviment veïnal de Catalunya en els propers anys i com a eina útil per el conjunt de federacions i associacions veïnals. D’altra banda, les federacions i associacions veïnals, solem disposar del nostre propi pla de treball. Es tracte de veure com complementem i concretem els dos nivells de propostes en el nostre territori (municipi i comarca)”, detalla Manuel  Navas, president de la FAVSabadell i un dels organitzadors de la Jornada.

Entre els diversos temes possible, des de la Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès s’ha optat per treballar-ne tres: la sanitat, la mobilitat i la gent gran i situar l’estat de la qüestió de temes que la Coordinadora està treballant fa temps com és l’aeroport de Sabadell i l’amiant. A més, en la línia d’enfortiment del moviment veïnal del Vallès, es plantejarà la proposta de redactar un Codi Ètic del Moviment Veïnal del Vallès.

La Jornada, que es desplegarà des de les 9.30h fins les 13.30h  a l’AV de Torreguitart (Avda de l’Alcalde de Moix, 20) , comptarà amb la participació del president de la CONFAVC, Jordi Giró, que donarà el tret de sortida sobre l’encaix de les propostes d’actuació del moviment veïnal del Vallès en el Marc Estratègic de la CONFAVC.  A més d’activistes veïnals del Vallès, també hi participaran altres membres de la Junta com l’Albert Torrents – que parlarà sobre l’estat dels serveis de sanitat- i  el Torcuato Matilla, sobre mobilitat i les seves problemàtiques al territori del Vallès.